Hier vind je alle informatie over het laten zetten van oorgaatjes

Veilig oorgaatjes zetten

De gepatenteerde systemen om gaatjes in de oren te zetten  van Studex® zijn veilig ehygiënisch. De eerste oorbellen, waarmee de gaatjes gezet worden, zijn in steriele wegwerpverpakkingen verpakt. De precisie-instrumenten zijn heel eenvoudig  en snel . Hierbij word gelijktijdig het gaatje gemaakt, de oorbel  in das oorgaatje gezet en de sluiting (pousette) op de achterkant aangebracht. Dat  wij de  EU-richtlijnen en de Amerikaanse FDA-Richtlijnen (U.S. Food & Drug Administration) volgen is voor ons vanzelfsprekend.

Studex® System75™

Studex® System75™

Het Studex System75 is nauwelijks voelbaar, bijna geheel geluidloos en dus ook ideaal voor kinderen. Het is het meest hygiënische systeem: De oorbellen en de houder zitten in een enkel cartridge, die direct in het instrument geplaatst kan worden. De cartridge raak nooit uw huid of die van de oorgaatjes-specialist aan, ook niet tijdens het plaatsen of verwijderen van de cartridge. De gepatenteerde technologie verzekert een zeer zachte plaatsing van de oorbel.

STUDEX® PLUS

STUDEX® PLUS

The STUDEX PLUS System has proven itself in over 40 years of service. Many million ear piercings have been performed with it worldwide. The sterile, single-use packaging with the studs and earring backs also includes a disposable earring back adapter and a disposable stud adapter. Your ear piercing specialist will expertly install these on the instrument. A flexible shield on the disposable earring back adapter ensures that your ear never comes into contact with the instrument itself.

Zo blijven we in contact

twitter Volg ons op Twitter.

Studex FanClub Benelux Like ons op Facebook.

Pinterest Bezoek ons op on Pinterest.

Studex Europe Instagram Volg ons op Instagram.

YouTube Bekijk onze video’s op YouTube.

email Stuur ons een bericht.

@StudexBenelux op Twitter

Zo eenvoudig gaat het

Preview van Ear Piercing met Studex® video

Studex video on YouTube