De gepatenteerde systemen om gaatjes in de oren te zetten  van Studex® zijn veilig ehygiënisch. De eerste oorbellen, waarmee de gaatjes gezet worden, zijn in steriele wegwerpverpakkingen verpakt. De precisie-instrumenten zijn heel eenvoudig  en snel . Hierbij word gelijktijdig het gaatje gemaakt, de oorbel  in das oorgaatje gezet en de sluiting (pousette) op de achterkant aangebracht. Dat  wij de  EU-richtlijnen en de Amerikaanse FDA-Richtlijnen (U.S. Food & Drug Administration) volgen is voor ons vanzelfsprekend.

Studex® System75™

Studex® System75™

Het Studex System75 is nauwelijks voelbaar, bijna geheel geluidloos en dus ook ideaal voor kinderen. Het is het meest hygiënische systeem: De oorbellen en de houder zitten in een enkel cartridge, die direct in het instrument geplaatst kan worden. De cartridge raak nooit uw huid of die van de oorgaatjes-specialist aan, ook niet tijdens het plaatsen of verwijderen van de cartridge. De gepatenteerde technologie verzekert een zeer zachte plaatsing van de oorbel.

STUDEX® PLUS

STUDEX® PLUS

The STUDEX PLUS System has proven itself in over 40 years of service. Many million ear piercings have been performed with it worldwide. The sterile, single-use packaging with the studs and earring backs also includes a disposable earring back adapter and a disposable stud adapter. Your ear piercing specialist will expertly install these on the instrument. A flexible shield on the disposable earring back adapter ensures that your ear never comes into contact with the instrument itself.