Studex biedt een breed scala van passende stekers in chique ontwerpen voor zijn systemen om gaatjes te zetten. Deze oorbellen, die geschikt zijn voor het zetten van gaatjes zijn altijd steriel verpakt. In de winkel die u kan vertrouwen kunt u op uw gemak kijken naar de selectie die de men u aanbiedt. Ook het instrument waarmee de gaatjes worden gezet, wordt u graag getoond. U bent hier aan het goede adres en vindt u zeker prachtige oorbellen voor u of uw kind.

Voorbeelden van de eerste oorbellen van het Studex® System75™: 

Voorbeeldoorbellen systeem 75

Alle Studex-oorbellen en stekers bieden u de volgende voordelen:

  • Hochwaardige materialen: 18 Karaat (750) of 14 Karaat (585) Echt goud zoals geel- of witgoud, titanium of chirurgisch staal.
  • Antiallergisch, nikkelafgifte-, -lood, cadmium- en kobaltvrij
  • Steriele blisterverpakkingen voor oorstekers en pousetten
  • De sluitingen (Pousetten) laten lucht aan het oor, wat het genezingsproces versnelt.
  • Voldoet aan de EU-Nikkelrichtlijnen alsook aan de amerikaanse FDA-richtlijnen (U.S. Food & Drug Administration).
  • Goed voor het oor en toch “stylish” vanaf het begin.
Håltagningssmycken: Bakstycken som ser till att luften cirkulerar runt örsnibben, vilket främjar läkningsprocessen.

Onze oorstekers zijn beschikbaar in verschillende maten. Uw specialist zal u helpen om uw keuze te maken, welke oorbellen geschikt zijn voor u of uw kind. We bieden een speciale baby lijnvoor baby’s. hiertoe behoort ook onze schitterende  gift box voor de eerste oorbellen voor kinderen (“My first Earring”). Er bestaan ook cadeaubonnen voor het zetten van gaatjes die als geschenk worden gegeven aan de kinderen, verkrijgbaar bij uw vakwinkel.

Stud from the STUDEX® Sensitive line
Omdat onze oorstekers en oorbellen bijzonder goed te verdragen zijn, worden ze niet alleen als eerste oorbel gedragen, maar als oorbel voor naderhand.  U kunt onze oorbellen om te zetten zo lang als u dat wenst dragen.

Vaak, schakelen klanten ook bewust om van andere oorbellen op onze oorbellen. Daarom bieden wij de oorbellenlijn “STUDEX® Sensitive” aan. Deze worden niet gebruikt om de gaatjes te zetten, maar zijn een kwalitatief hoogstaande reeks oorbellen voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. STUDEX® Sensitive is een verzameling van prachtige oorbellen en oorstekers voor gevoelige oren.

Örhängen Sensitive by Studex®

Fireball håltagningssmycken tillhörande Studex System75