Een goede en regelmatige verzorging na het zetten van de oorgaatjes is bijna net zo belangrijk voor mooie en gezonde oren als kwalitatieve apparatuur, kwalitatief hoogwaardige oorbellen en kwaliteits winkels. Pas gezette oorgaatjes moeten ten minste twee keer per dag met geschikte producten gereinigd worden. Op die manier kunt u gemakkelijk infecties of andere complicaties voorkomen. Hier vindt u onze instructies voor de verzorging en informatie over onze verzorgings-producten.

Studex care advice

Naverzorgingsadvies

Wat is de beste manier om nieuwe oorbellen te verzorgen? Wat zou je niet moeten doen? Hoe zorg je ervoor dat alles zo snel mogelijk geneest? Zijn er dingen die ik moet weten waneer het kraakbeen van het oor gepiercet wordt?

Meer lezen

 

Studex care products for new ear piercings

Naverzorgingsproducten

De STUDEX® After Piercing Lotion en de STUDEX® Piercing Care Gel zijn producten die ontworpen zijn voor de verzorging van uw oren, al vanaf 24 uur na het zetten van de oorgaatjes. Met deze producten kunt u uw nieuwe oorgaatejs beschermen tegen infecties. U vindt tips voor het gebruik van deze producten in onze onderhoudsinstructies. Voor regelmatige verzorging tijdens het genezingsproces adviseren wij de maat van 100 ml. Deze producten zijn verkrijgbaar bij uw oorpiercing-specialist.