Öronhåltagning för barn: Det gör inte ont alls
Veel moeders vragen ons, vanaf welke leeftijd kinderen gaatjes kunnen laten zetten. Sommige hebben hun twijfels dat gaatjes zetten pijn zou doen.

Het is inderdaad zo dat gaatjes zetten met ons Studex® System75™ geen pijn doet. Weliswaar is de pijngrens bij verschillende mensen natuurlijk verschillend, bij System75 is het zetten van de eerste oorbellen nauwelijks voelbaar. Bovendien is de handeling van dit systeem vrijwel geruisloos, zodat de kinderen niet schrikken.

Net zoals een bezoek aan een arts, is het vaak het onbekende, dat sommige ouders en kinderen angst baart. U kunt uw kinderen geruststellen, door woorden zoals “steken” of “schieten” of  “pistool” te vermijden. Ga in plaats daarvan: “gaatjes maken” of “zetten“. De Juwelier gebruikt een “apparaatje om gaatjes te maken” of  een “toestelletje“.

Öronhåltagning för barn: Cute earrings for little ones
Kinderen verheugen zich enorm op de oorbellen die ze zelf (mee) mogen uitzoeken. Geweldig zijn oorbellen die via een cadeau-bon worden uitgezocht, maar ook als verrassing. Vraag in de vakwinkel bij u in de buurt naar het schattige “My First Earring”-Schatkistje. Dit  mooie doosje biedt plaats voor de eerste oorbelletjes, een leuke foto en andere mooie herinneringen, zoals bijv. de eerste tandjes of een haarlok. Het doosje herinnert kinderen de rest van hun leven aan de eerste oorbelletjes. Voor de allerkleinsten hebben wij een speciale  Baby lijn speciaal voor kleine baby-oortjes aan.

De specialisten, die met Studex-Produkten werken, zijn als de beste geschoold. Onze oorbellen om te zetten zijn steriel en getest op allergiëen. In de vakwinkel ontvangt u op elk moment een goed advies over hoogwaardige materialen, zoals bijv. goud of zilver. U en uw kind vinden bij onze partners oorbellen om te zetten van uitmuntende kwaliteit en in echt leuke ontwerpen.

Verdere informatie betreffende het thema oorgaatjes voor kinderen vindt U in onze vragen & antwoorden onder “Vanaf welke leeftijd kunnen bij kinderen gaatjes gezet worden?