Valentijnsgeschenken voor haar: Sensitive by Studex Kubisch-Zirkonia-Oorstekers, 8 mm, Chirurgisch Staal
Wat geeft men zijn vrouw of vriendin met Valentijnsdag? En wat geeft men beter NIET? Iets romantisch zou het moeten zijn, iets waar over werd nagedacht, iets dat een herinnering blijft, niet al te praktisch, iets, dat ze echt geweldig vindt, maar ze zich niet elke dag zelf kopen zou.

Valentijnsgeschenken voor haar: cosmetica, parfum en make-up

Kosmetische producten, parfum en make-up

Make-up te geven is moeilijk, omdat je eigenlijk precies weten moet, welke merken, types van make-up en kleuren jouw  vriendin kiezen zou. Misschien heeft ze gevoelige huid, houdt meer van matte lippenstift dan glanzende of liever een klassieke kajal-stift i.p.v. een vloeibare eyeliner. In de meeste gevallen is make-up iets, dat men zelf moet uitproberen. Parfum is bijna net zo moeilijk. Wanneer je weet welke geur ze lekker vindt, kun je haar niet echt iets nieuws geven. Dan koop je eigenlijk alleen maar iets, wat zij opgemaakt heeft. Wanneer je een geur uitzoekt die zij niet lekker vindt, zal ze de parfum al helemaal niet gebruiken.
Tip 1: Vergeet make-up en parfum. Geef liever kosmetische producten zoals Body Milk of Lotion en Badschuim of Dousche-gel. Kombineer dit met een paar bijpassende kleine accessoires zoals een washandje of spons.

Valentijnsgeschenken voor haar: kleding, schoenen en accessoires

Kleding, Schoenen en Accessoires

Ook kleding en schoenen moeten meestal gepast worden. Zelf wanneer je weet welke maat je moet hebben, kan het zijn dat de uitgezochte schoenen tenslotte toch niet passen of gewoon niet mooi staan. Accessoires zijn daarom een beter idee om te geven. Let er hierbij op, welke accessoires je uitzoekt.
Tip 2: Voor veel vrouwen staan echte mooie handtassen bovenaan de persoonlijke “accessoires-wenslijst”. Schenk haar echter alleen dan een handtas, als je er zeker van bent, welke tas ze echt graag zou willen hebben. Verder zit je met een portemonnaie ook altijd goed. Op de derde plaats komen sjaals of stola’s.

Valentijnsgeschenken voor haar: Sensitive by Studex Vuurbal-oorstekers, kristal, 4.5 mm, chirurgisch staal

Sieraden

Sieraden zijn altijd een geweldig cadeau voor valentijn voor haar, want sieraden staan voor een vleugje luxe en romantiek. Het maakt niet uit wat je kiest, je vriendin zal zich altijd blijven herinneren aan  dit bijzondere geschenk. Speciaal aanbevolen zijn oorbellen, kettingen of armbanden. Een ring is een goed cadeau als je van plan bent om te verloven je op Valentijnsdag.
Tip 3: Oorbellen, in het bijzonder oorstekers, zijn de beste keus, omdat ze elke dag of bij een speciale gelegenheid gedragen kunnen worden. En oorbellen kan een vrouw nooit genoeg hebben. Vermijdt te goedkope producten en let erop, dat de oorbellen anti-allergisch zijn, zoals bijv. de collectie Sensitive by Studex, zodat je vriendin ze ook graag draagt.

Valentijnsgeschenken voor haar: uit eten gaan en andere evenementen

Uit eten gaan en andere evenementen

Evenementen zijn eveneens cadeaus, die in haar herinnering blijven. Ze passen ook goed bij andere cadeaus. Nodig haar uit voor een etentje, of verras haar met een zelfbereide maaltijd thuis, of met een fantasievolle picknick. Wanneer je haar uitnodigt om naar een restaurant te gaan, zoek dan een plek waar jullie nog niet geweest zijn, of iets heel exclusiefs. Vertel haar van te voren niet waar jullie naar toe gaan, alleen wat zij zich moet aandoen. Haal ze thuis af, houdt de deur voor haar open en geniet, hoe veel plezier zij er aan heeft dat je haar voor een avontuur uitnodigt. Natuurlijk zijn ook Wellness-weekends in een mooi hotel, een spa- of saunabezoek of concert-tickets goede ideeën.
Tip 4: Het is alleen belangrijk , dat jij een fantastische dag met haar beleeft.

Nog een paar tips

Tip 5: Vermijd te praktische cadeaus. Dit is inclusief alles wat met het huishouden te maken heeft, ook al heeft ze het nodig.
Tip 6: Wanneer je haar absoluut een cadeaubon wil geven, dan zou die of zelfgemaakt, of extravagant verpakt moeten zijn. De typische cadeaubonnen van plastic, de te koop zijn, zijn nogal onorigineel.
Tip 7: Vraag haar niet van te voren, wat ze hebben wil. Verras haar. Laat haar niet merken, dat je met Valentijnsdag bezig bent.
Tip 8: Eigenlijk maakt het niet uit , wat je haar geeft, vergeet niet, haar hierbij een mooie, persoonlijke kaart te schrijven.

Valentijnsgeschenken voor haar: Sensitive by Studex 'Novelty'-oorsteker, glitter-rood, 5 mm, chirurgisch staal
Valentijnsgeschenken voor haar: Sensitive by Studex synthetische parel-oorstekers, 5 mm, verguld goud of chirurgisch staal