Zomer-actie: Eerste oorbellen voor kinderen
De zomer is hét moment om te stralen! Nu is het hoogseizoen voor de eerste oorbellen voor kinderen. Ouders gebruiken de zomer graag om de wens van kinderen naar oorbellen te vervullen – of het nu gaat om een leuk familie-uitje, een kleine beloning of om je voor te bereiden op de eerste schooldag. Studex biedt een speciale promotie tijdens de zomervakantie:

Ouders, die ons tussen de actieperiode van 1 juli tot 31 augustus 2019 een foto van hun kind of een tekening dat het kind heeft gemaakt inzenden, kunnen aan een foto- en schilderwedstrijd deelnemen en het volgende winnen*:

 • 2 paar anti-allergische oorknopjes uit de collecties Sensitive for Kids en Sensitive by Studex: 1 x vlinder en 1 x kersen
 • 1 lama knuffeldier
 • 1 Studex-schatkist met extra plaats om de oorknopjes en andere kleine schatten en herinneringen op te bergen
 • 3 vellen met Studex glitter tattoos
 • 1 Studex-Memory-spel
 • en andere kleine Studex-“Goodies”.

Zo kunt u met uw kind deelnemen en winnen

Stuur ons een foto van uw kind of van een kleurtekening van uw kind samen met het toestemmingsformulier (Bestandsformaten: .jpg, .png, .pdf):

 • per E-mail naar: info@studex.be , Onderwerp: Tijd om te stralen
 • of per post naar:
  STUDEX Benelux BVBA
  Onder vermelding: Tijd om te stralen
  Dinselstraat 2 bus 1
  3600 Genk, België

Je kunt je afbeelding ook plaatsen op Social Media met behulp van de hashtags #TijdOmTeStralen en #SensitiveVoorKids.
U bent ook van harte welkom om ons meer te schrijven over de tekening van uw kind of over zijn verlangen naar oorbellen of ervaringen bij het zetten van oorgaatjes.

Tijdens de promotieperiode trekt Studex wekelijks een winnaar van één prijs uit alle inzendingen van de voorafgaande week.
Winnaars ontvangen uiterlijk 6 september 2019 een kennisgeving van winnen per e-mail. (Is niet van toepassing op deelnemers wanneer we het e-mailadres niet hebben.)
Studex stuurt uw prijs dan rechtstreeks naar het door u opgegeven adres.

Zomer-actie: Eerste oorbellen voor kinderen

Voorwaarden voor deelname

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door STUDEX Benelux BVBA , Dinselstraat 2 bus 1, 3600 Genk, België. Het is alleen geldig voor deelnemers met adressen in België, Nederland en Luxemburg. Deze actie is bedoeld voor alle geslachten en leeftijdsgroepen. Iedereen die tijdens de promotieperiode van 1 juli tot en met 31 augustus 2019 een tekening van zijn / haar kind of een foto van zijn / haar eigen kind naar Studex stuurt, kan deelnemen. Deelnemers onder de 16 jaar hebben toestemming nodig van hun ouders of een wettelijke voogd (bij naam te vermelden).

Inzendingen zonder volledig ingevulde en ondertekende toestemmingsverklaringen kunnen helaas niet in behandeling genomen worden.
In de toestemmingsverklaring bevestigt u dat u de eigenaar bent van het auteursrecht op de afbeelding die u hebt ingediend. Ouders en/of voogden bevestigen dit voor hun kinderen. Als er meer dan één persoon in een foto te zien is, stuur ons dan één toestemmingsformulier per persoon.

Afbeeldingen die binnen één week niet hebben gewonnen, komen automatisch opnieuw in de loterijen van de komende weken, waardoor ze kans maken om te winnen tot het einde van de verloting. Inzendingen (e-mails en brieven) moeten uiterlijk op 31 augustus 2019 zijn ontvangen (e-mailbevestiging of datum poststempel).

Middels het toestemmingsformulier geef je ons toestemming om je adres te gebruiken om de prijs te verzenden in geval van dat u een prijs wint.
Als u via e-mail deelneemt of anderszins uw e-mailadres opgeeft, stemt u er ook mee in dat we contact met u kunnen opnemen via uw e-mailadres, bijvoorbeeld om u op de hoogte te stellen in geval van winst.

Bovendien verleent u ons toestemming om de afbeelding die u hebt ingediend in Studex-media, zoals Websites en sociale media (zoals Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest) en brochures, ongelimiteerd en wereldwijd te mogen gebruiken. Door deel te nemen, stemt u ook in met de publicatie van uw naam in anonieme vorm (bijvoorbeeld “Lea M.”); in het geval van kinderen jonger dan 16 jaar gaan de ouders en/of wettelijke voogden ook akkoord met de publicatie van de leeftijd (bijv. “Nils S., 6 jaar”).

Welke foto’s worden gepubliceerd in Studex-media, beslist Studex. U stemt er ook mee in dat wij uw berichten op elk gewenst moment en zonder opgave van redenen in onze sociale media kunnen verwijderen. Begrijp alsjeblieft dat we geen originelen terugsturen.

Natuurlijk geven we uw gegevens (behalve verzending) niet door aan derden en sturen we u geen advertenties.

Er worden maximaal 9 prijzen verloot (1 prijs per week). *Zolang de voorraad strekt. Illustraties vergelijkbaar. Een juridisch proces is uitgesloten. Naast deze algemene voorwaarden kunt u hier de Gebruikersvoorwaarden en het Privacybeleid vinden voor deze website.

Veel succes!
Uw Studex-Team

Zomer-actie: Eerste oorbellen voor kinderen

Studex-partners voor het laten zetten van oorgaatjes bij uw kind…

…vindt u via onze contactpagina. Vraag uw Studex-partner naar onze zomermotieven als eerste oorbellen voor het laten zetten van oorgaatjes met Studex System75, zoals: Flamingo, aardbei, kers, vlinder, bloem of lieveheersbeestje.

Waarom de vakantie de ideale tijd is voor eerste oorgaatjes voor kinderen

Hier leest u, waarom de zomervakantie een goed moment is om oorgaatjes te laten zetten bij uw kinderen. Je vindt ook goede tips over zwemmen en vakanties met nieuwe oorgaatjes.