'markt intern' marketing award voor Studex
Ik moet het toegeven-we zijn trots: In navolging op een marketing-campagne in Duitsland, “Merken zijn hun gewicht waard in goud”, is Studex een marketing award uitgereikt door industrie informatie service “markt intern”.

Het doel van deze merken-campagne waarin Studex deelnam, was niet alleen om de top-kwaliteit van consumenten-merken en producten tentoon te stellen, maar ook de excellente service van middelgrote bedrijven te laten zien. We hebben de campagne hier eerder in onze (Duitse) trend-blog aangekondigd en ook op Twitter en Facebook.

Managing director Juergen Weiss en sales and marketing manager Corinna Selzle van Studex Europa met 'markt intern' editor-in-chief Sandra Kinder
Drie redenen voor vreugde
Toen Sandra Kinder, Uurwerken & Juwelen editor-in-chief bij “markt intern”, aankwam bij ons hoofdkantoor van Studex Europa te Eckental, dichtbij Nuremberg voor de officiële award-presentatie, kon ze alleen maar glimlachen. Het “markt intern” publicatie-huis had een merkencampagne georganiseerd in verschillende categorieën. Studex slaagde erin de marketing award voor de categorie uurwerken- en juwelenindustrie te winnen.

In voorgaande jaren was de prijs altijd uitgereikt aan winkels voor consumenten, bijvoorbeeld voor een schitterende etalage of een succesvolle marketing-brief. Studex is de eerste fabrikant die de prijs in ontvangst mag nemen . Bijkomend erkende “markt intern”‘s zeven-koppige jury voor het eerst de “exceptionele social media activiteiten” bij haar selecties.

We geven advies en beantwoorden vragen via Twitter en andere sociale media
Voor Juergen Weiss, Managing Director van Studex Europa, Corinna Selzle, Sales en Marketing Manager, en ik, is deze prijs een schitterende bevestiging dat we het juiste pad gekozen hebben met onze tips en aanbevelingen voor jullie. De timing had niet beter kunnen zijn: Corinna hoorde het nieuws van onze overwinning tegelijkertijd met haar bezoek aan Malta voor onze internationale marketing vergadering.
Juergen en ik werden dan ook helemaal verrast door een daverend applaus van het hele team. Wauw, ik was simpelweg in shock!

Hier is een link naar het “markt intern” artikel over de marketing award die wij gewonnen hebben (Duits).