Kleine helden: de eerste oorbellen voor kinderen

Kinderen zijn kleine helden. Ze dragen misschien niet altijd capes, maar met hun energie, creativiteit en verbeeldingskracht maken ze van elke dag een nieuw avontuur. Wil je ook de wens van je kleine heldin vervullen voor mooie, nieuwe oorbellen? Doe dan mee aan de grote STUDEX foto- en tekenwedstrijd “Kleine Helden”.

=> De wedstrijd van dit jaar (2021) “De Kleine Zeemeermin:” vindt u hier

 

Kleine helden: de eerste oorbellen voor kinderen
Ouders die ons een foto sturen van hun kind of een foto van een tekening die ze zelf hebben gemaakt in het thema “kleine helden” en/of “oorbellen” kunnen deelnemen aan een foto- en schilderwedstrijd, tijdens de campagneperiode van 15 juni tot en met 31 augustus 2020,  en het volgende winnen*:

 • 2 paar huidvriendelijke oorbellen uit de collectie Tiny-Tips en Sensitive by STUDEX: 1 x kersen en 1 x Cubic Zirkonia
 • 1 zacht knuffeldier-verrassing
 • 1 STUDEX-schatkistje met plek om de oorbelletjes in te bewaren
 • 3 vellen met STUDEX-glitter-tattoos
 • 1  Kleine-helden-masker dat in elkaar geknutseld kan worden
 • 1 STUDEX-Memory-spel
 • en andere kleine STUDEX-“Goodies”.

Externe link naar kleine-helden video op YouTube=> Klik op de video en ga samen met uw kind op avontuur en volg onze kleine heldin die op weg is naar haar eerste oorbellen!

Zo kunt u met uw kind meedoen en winnen:

Stuur ons een foto van uw kind of een foto van een tekening of schilderij dat uw kind zelf heeft gemaakt met als thema “kleine helden” en/of “oorbellen” samen met uw ingevulde & ondertekende toestemmingsverklaring (bestandsindelingen: .jpg, .png, .pdf):

 • Stuur ze per e-mail op: marketing@studex.be, onderwerp: Kleine helden
 • of stuur het met de post naar:
  STUDEX Benelux BV
  Onder vermelding: Kleine helden
  Dinselstraat 2 bus 1
  3600 Genk, België

Daarnaast kunt u gerust de foto op social media met de hashtags #kleinehelden, #studex en #sensitiveforkids delen.
U kunt ons ook meer uitleg en infomatie sturen over de foto van uw kind of hun wens naar oorbellen of bijvoorbeeld oorbel-ervaringen.

Kleine heldin wenst oorbelletjes te dragen: oorbellen voor kinderen
Tijdens de actieperiode bepaalt STUDEX elke week een winnaar en een prijzenpakket, op basis van alle inzendingen van de vorige week.
Winnaars ontvangen uiterlijk 7 september 2020 een prijsmelding van ons. (Niet van toepassing op deelnemers per post als we het e-mailadres niet hebben.)
STUDEX stuurt uw cadeau vervolgens rechtstreeks naar het door u opgegeven adres.

Voorwaarden voor deelname

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door STUDEX Benelux bv, Dinselstraat 2 bus 1, 3600 Genk. De wedstrijd is alleen geldig voor deelnemers met adressen in België, Nederland en Luxemburg. Deze campagne is bedoeld voor alle geslachten en leeftijdsgroepen. Iedereen die een foto van hun kind of een door hun kind gemaakt schilderij of tekening naar STUDEX stuurt zoals hierboven beschreven in de promotieperiode van 15 juni tot en met 31 augustus 2020, kan deelnemen. Deelnemers onder de 16 jaar hebben toestemming nodig van één van hun ouders of van een wettelijke voogd (gelieve naam te vermelden).

Kleine held bij het gaatjes zetten: oorbellen voor kinderen
Inzendingen zonder volledig ingevulde en ondertekende toestemmingsverklaring kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.
In de toestemmingsverklaring bevestig je dat je het copyright hebt op de foto die je hebt verzonden. Ouders of voogden bevestigen dit voor hun kinderen. Als er meerdere mensen op één foto te zien zijn, stuur ons dan één toestemmingsverklaring per persoon.

Foto’s die in een week niet hebben gewonnen, worden de volgende weken automatisch opnieuw in de loterij geplaatst en hebben dus nog een kans om te winnen tot het einde van de competitie. Inzendingen (e-mails en brieven) moeten uiterlijk op 30 augustus 2020 zijn ontvangen (e-mailontvangst of datum van stempel).

Met de toestemmingsverklaring geeft u ons toestemming om uw adres te gebruiken om de prijs te verzenden in geval van winst.
Wanneer u deelneemt via e-mail of ons op een andere manier uw e-mailadres verstrekt, gaat u er ook mee akkoord dat we contact met u kunnen opnemen via uw e-mailadres, bijvoorbeeld om u op de hoogte te stellen als u wint.

Trotse kleine held met nieuwe oorbellen: oorbellen voor kinderen
Met de toestemmingsverklaring staat u ons ook toe om de foto die u hebt verzonden op STUDEX-media te gebruiken, bijv. op websites en sociale media (zoals Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest) alsook brochures en kunnen wereldwijd en voor onbepaalde tijd worden gebruikt. Door deel te nemen, stemt u in met de publicatie van uw naam in een anonieme vorm (bijv. “Lea M.”); in het geval van kinderen beneden de 16 jaar stemmen de ouders of  de wettelijke voogden ook in met de publicatie van de leeftijd (bijv. “Nils S., 6 jaar”).

STUDEX beslist welke afbeeldingen worden gepubliceerd in de STUDEX-media. U accepteert ook dat we uw berichten op onze sociale media op elk moment en zonder opgaaf van redenen kunnen verwijderen. Begrijp alstublieft dat we geen verzonden originelen retourneren.

Uiteraard geven wij uw gegevens niet door aan derden (behalve bij verzending) en sturen wij u geen reclame.

Er worden maximaal 14 prijzen verloot (1 winnaar per actieweek). * Inhoud zolang de voorraad strekt. Gelijkaardige beelden. De beslissing van de jury is definitief.
Naast deze deelnamevoorwaarden vindt u ook de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring voor deze website.

Veel succes!
Uw STUDEX-Team

STUDEX-Partners: anti-allergische oorbellen voor kinderen

STUDEX-partners waar u oorgaatjes kan letten zetten voor uw kind…

… kunt u vinden via onze contactpagina. Vraag uw STUDEX-partner naar onze huidvriendelijke oorbellen voor kinderen met STUDEX System75, b.v. kersen, ijs, lieveheersbeestje, vlinder, bloem, aardbei, hart, eenhoorn, flamingo, panda, ijsbeer en nog veel meer.

Kleine-Helden-Maske

Hoe gebruikt u het kleine heldenmasker?

Bij uw STUDEX-partner* of in ons prijzenpakket ontvangt uw kind een tekenvel voor een persoonlijk kleine heldenmasker. U vindt hier ook het tekenvel om zelf uit te printen (klik op de afbeelding).

Dit heeft uw kind nodig:

 • Kleurpotloden of viltstiften
 • Een schaar
 • Een elastiekje of touwtje (ter bevestiging)

Als u het masker zelf uitprint, raden wij aan deze op een stuk karton of wat dikker papier te plakken.

Kleine held met mama
Instructies voor uw kind:

 1. Kleur het masker in.
 2. Pak een schaar en knip het masker uit langs de stippellijn.
 3. Knip vervolgens de gaten voor de ogen uit langs de stippellijn.
 4. Prik gaten met een potlood of schaar in de gestreepte cirkels rechts en links.
 5. Trek een elastiekje of koord door deze kleine gaatjes en maak het vast.

En nu is het kleine-helden masker klaar!

Winnaars van de schilder- en fotowedstrijden van vorig jaar …

…vindt u hier.

*bij deelnemende STUDEX-partners zolang de voorraad strekt