Hier vind je alle informatie over het laten zetten van oorgaatjes

Een schone zaak

De systemen van Studex om gaatjes in de oren te zetten zijn gemakkelijk in gebruik.
De steker gaat nauwelijks merkbaar door uw oor. Dat komt door onze hoge kwaliteits-apparatuur die snel, geruisloos en schoon zijn werk doet.

Bij System75™ van Studex® worden de oorbellen in hun verpakking in het toestel geplaatst en worden ze op geen enkel moment door de gebruiker aangeraakt. Alleen deze speciale, voor het zetten van gaatjes geschikte oorbellen komen met het oor in aanraking. Ook de pousette (sluiting  van de oorbel) wordt bij het zetten direct op de oorbel geplaatst, zodat de oorbel goed in het oor blijft zitten

So setzt Ihre Ohrlochstech-Spezialistin die Kartusche mit den sterilen Ohrsteckern in das Studex System 75 ein.
Door deze automatische positionering van de pousette ontstaat er een kleine afstand tussen de pousette en de achterkant van de oorlel alsook tussen de knop van de oorbel en de voorkant van de oorlel, waardoor het genezingsproces ondersteunt wordt.

Na het gebruik van Studex System75 verwijdert de specialist de cartridge en doet deze weg. Nooit komt u in aanraking met het toestel. Deze gepatenteerde ontwikkeling van Studex zorgt voor een volledig steriele afhandeling tijdens het zetten van de gaatjes.

Zo blijven we in contact

twitter Volg ons op Twitter.

Studex FanClub Benelux Like ons op Facebook.

Pinterest Bezoek ons op on Pinterest.

Studex Europe Instagram Volg ons op Instagram.

YouTube Bekijk onze video’s op YouTube.

email Stuur ons een bericht.

@StudexBenelux op Twitter

Zo eenvoudig gaat het

Preview van Ear Piercing met Studex® video

Studex video on YouTube