Hier vind je alle informatie over het laten zetten van oorgaatjes

Onze partners (professionele winkels)

Studex-Ohrlochstech-Station im Fachgeschäft
 – U kunt op een professionele manier gaatjes laten zetten met oorbellen van Studex bij juweliers, sieradenwinkels, ketens, schoonheidssalons, parfumerieën, apotheken en andere winkels. Er is een breed scala aan oorbellen van hoge kwaliteit, die hypoallergeen zijn en anti-allergische oorbellen voor achteraf van Studex. Bij deze deskundigen die allen een opleiding volgden om professioneel gaatjes te zetten met de systemen van Studex krijgt u de juiste naverzorgings-producten en een goed advies voor uw nieuwe oorgaatjes te verzorgen.

Viele unserer Studex-Partner erkennen Sie an diesem Zeichen.
Wanneer u kinderen of vrienden met een mooi cadeau wilt verrassen, vraag dan in de winkel die u kunt vertrouwen naar onze cadeau bonnen om gaatjes te zetten of naar onze baby-lijn met het fantastische geschenkdoosje  waar de eerste oorbellen in bewaard kunnen worden.

Nur bei Studex-Partnern im Einsatz: Studex System 75 mit Erststeckern in sterilen Kartuschen
De keuze van een winkel om uw gaatjes te laten zetten is een kwestie van vertrouwen. Wij raden u aan dat u aandacht besteed aan kwaliteit, kwalitatief hoogwaardige merkproducten en opgeleide specialisten. Wij zijn graag bereid u te helpen bij het selecteren van een professionele winkel. Stuur ons een bericht met uw postcode via ons contact formulier en wij sturen u een e-mail met betrouwbare partners in uw regio. Of bel ons.

Zo blijven we in contact

twitter Volg ons op Twitter.

Studex FanClub Benelux Like ons op Facebook.

Pinterest Bezoek ons op on Pinterest.

Studex Europe Instagram Volg ons op Instagram.

YouTube Bekijk onze video’s op YouTube.

email Stuur ons een bericht.

@StudexBenelux op Twitter

Zo eenvoudig gaat het

Preview van Ear Piercing met Studex® video

Studex video on YouTube