Voorbeeld van de video over Studex op Youtube
Studex video op YouTube

Gründliche Qualitätskontrollen in unserem Werk in den U.S.A.
Studex® is het wereldberoemde merk voor systemen om gaatjes in de oren te zetten. Als de belangrijkste internationale fabrikant van precisie-instrumenten, schietoorbellen en verzorgingsproducten voor oorgaatjes bieden wij onze partners zoals juweliers, sieraden-winkels en ketens, schoonheidssalons, parfumerieën, apotheken, piercing en tattoo shops en andere winkels – producten van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik. Voor u als client van onze partners hebben wij enorm een revolutie doorgevoerd op het gebied van oorgaatjes zetten: in de Studex winkel van een van onze partners die uw vertrouwen geniet, krijgen je oren in een handomdraai mooie, Hypo-allergene oorbellen in je nieuwe gaatjes. Met ons Studex System75™ is dit nauwelijks merkbaar. Oor piercing was nog nooit zo gemakkelijk, zacht en veilig.

Eine unserer Mitarbeiterinnen in unserem Werk in den U.S.A.
Sinds meer dan 40 jaar genieten wij met ons merk Studex® een uitstekende reputatie en het vertrouwen van onze klanten. Onze systemen hebben zich bewezen in gebruik: over de hele wereld werden al tientallen miljoenen keren gaatjes gezet in de oorlellen met onze instrumenten.

Ohrstecker 'made in U.S.A.'
Ons hoofdkantoor, Studex Inc., is gelegen in de buurt van Los Angeles, Californië, Verenigde Staten. Bekende sieradenontwerpers ontwerpen hier onze collecties. Zij werken hand in hand met onze ingenieurs. Deze combinatie van laatste modetrends met de nieuwste technologie is een belangrijk onderdeel van ons succes. Alle onze systemen om oorgaatjes te zetten en oorbellen zijn vervaardigd in onze fabriek in de VS, wat u door de “Made in U.S.A.” opdruk kunt zien.

Alle Studex-Produkte unterliegen einer gründlichen Qualitätskontrolle
Zowel onze instrumenten, alsmede onze oorbellen gaan door een nauw gecontroleerde kwaliteitscontroleproces. Op die manier zorgen wij ervoor dat wij producten aanbieden die niet alleen mooi, maar ook volledig veilig zijn. Wij voldoen aan de strengste normen voor gezondheid en veiligheid voor onze medewerkers en onze producten. Zo voldoen of overtreffen ons steriele verpakte oorbellen bijvoorbeeld de EU-richtlijnen, alsmede de richtlijnen van de Amerikaanse FDA (U.S. Food and Drug Administration).

In unserem Werk in den U.S.A.
Vanuit de Verenigde Staten van Amerika “reizen” onze producten over de hele wereld. Studex is vertegenwoordigd in meer dan 70 landen op 6 continenten met eigen dochterondernemingen of exclusieve partners. Studex Europa met het hoofdkantoor in Neurenberg, Duitsland, stuurt de verdeling voor heel Europa exclusief. Onze lokale kantoren in Europa zijn onderdeel van onze Europese en internationale teams. Als deskundigen van lokale sieraden markten, nemen zij de marketing en distributie in het betreffende land en geven belangrijke suggesties en markttendensen verder aan ons Europese hoofdkantoor.

Ohrstecker im automatischen Verpackungsprozess
Werkzeug zur Formenherstellung