Örhängen: Den perfekta bröllopsaccessoaren
De lente is in aantocht en dus de tijd voor velen om de volgende ronde te plannen van hun huwelijk. De meest populaire maanden om te trouwen zijn de maanden Mei tot Augustus of September, gedeeltelijk gevolgd volgens het federale bureau voor de statistiek sinds het begin van de jaren negentig door December.

Wie dus dit jaar in het late voorjaar of in de zomer het plan heeft om te trouwen heeft meestal veel gedachten in zijn hoofd over dit grote evenement. Het bruidskleed en de trouwringen staan vaak bovenaan de lijst van prachtige dingen die te maken hebben met een bruiloft. Hebt u de kleuren gecoördineerd met de kleding, schoenen, heeft u al een afspraak bij de kapper en heeft u het bruidsboeket al besteld? Heb je nagedacht over jouw bruidsjuwelen?

Vele trouwjurken en haarstukjes vragen regelrecht  om aanvullende accessoires zoals elegante oorbellen en een mooie ketting, waardoor een perfecte samenstelling voor uw bruiloft ontstaat. Wij hebben de volgende tips om u te helpen bij het kiezen van uw oorbellen:

Örhängen: These classy pearl studs go perfectly with the necklace.
De modellen:
Een klassieke parel of diamantoorringen zien er prachtig. Het beste effect krijgt u met relatief eenvoudig, maar kwalitatief hoogwaardige oorbellen. Vermijd lange hangende oorbellen, zodat u  geen afbreuk doet aan uw stralend gezicht. Ook blijf je niet met je oorbellen hangen tijdens de vele knuffels in de kleren van uw vrienden en familie of in je sluier. Echt schattig, als de vorm van je nieuwe oorbellen als aanvulling op de jurk en het haar gaan.

De kleuren:

Örhängen: Floral design studs emphasize the romantic look.
Qua kleur harmoniëren parels of andere witte oorbellen prachtig met een witte jurk. Maar ook bruiloftsjurken in andere kleuren kunnen geweldig aangevuld worden met oorbellen in bijpassende kleuren. Oorstekers gemaakt van wit of geel goud zijn onafhankelijk van de kleur van de jurk universeel worden gebruikt.

De materialen:
Echte favorieten voor de bruid zijn oorbellen gemaakt van wit of geel goud of Titanium, die kunnen worden bezet met diamanten of parels. Voor het beste advies kunt u naar uw juwelier gaan. Als u foto’s van uw huwelijkskleding en uw ketting meeneemt naar uw juwelier kunt u samen met hem zeker prachtige bijpassende oorbellen uitzoeken.

Örhängen: Karat gold bridal jewelry—for a classy touch
U heeft nog geen oorgaatjes?

Geen probleem. Zelfs als u morgen zou trouwen, kun je vandaag nog in de sieraden winkel gemakkelijk oorbellen laten zetten met het Studex systeem. Voor onze systemen zijn er prachtige eerste oorbellen in elegante ontwerpen die absoluut geschikt zijn voor het huwelijk.Wij adviseren wel dat u tenminste 6 weken voor het huwelijk de gaatjes laat zetten. Na deze 6 weken, kunt u nl. na uw eerste stekers ook op andere oorstekers of oorbellen overstappen. Bovendien zijn uw oren niet meer gevoelig, indien zij per ongeluk aangeraakt worden. Onze tips helpen u om uw nieuwe oorgaatjes op de beste manier te verzorgen.

Overigens: oorbellen zijn ook een mooi bruilofts geschenk!

Wij wensen u een geweldige, onvergetelijke huwelijksdag!