Halloween Ohrringe tragen zum authentischen Look dieser Todesbraut bei
Zijn jullie klaar voor Halloween? Zijn jullie uitgenodigd om naar een Halloween-feest te gaan of organiseren  zelf gehouden? U weet wat trekt u en uw make-up eruit ziet? Heb je ook gedacht van matching Halloween accessoires zoals oorbellen? Hier zijn onze drie beste tips.

Halloween wordt in veel landen over de hele wereld gevierd op 31 oktober, de vooravond van Allerheiligen. Deze gewoonte is van christelijke en Keltische oorsprong. Hij werd gebracht naar Noord-Amerika in de 19e eeuw en vond zijn weg terug in veel regio’s van continentaal Europa in de jaren negentig. Het dragen van enge kostuums en de “Trick-or-Treating”, waarbij de kinderen van huis tot huis trekken, en iets lekkers vragen of dat ze anders met “zure” dingen dreigen, is sinds lange tijd een traditie  in Ierland, Schotland en de Verenigde Staten en is zet zich in andere delen van Europa meer en meer door. Typische onderwerpen van de kostuums zijn dood, monsters en kwaad.

Ohrringe sind ein wichtiges Accessoire für diese gruselige Halloween-Erscheinung

1. Wees griezelig, niet lief!

Als je uit de kleuterschool en basisschool bent, zijn ook de dagen voorbij, waarbij je Halloween kostuum nog bijna zoet, liefden mooi moeten lijken. Schattige pompoenen, superhelden,prinsessen  en tandenfee outfits zijn nu zo passé. Mens, mensen, jullie moeten toch de boze geesten verjagen! Nou ja, dit is natuurlijk mijn persoonlijke smaak, maar ik heb ondertussen meer dan genoeg “sexy nurses” en soortgelijke motieven gezien. Terwijl sommigen er ook heel intimiderend en beangstigend uitzien, maar wat ik echt zou graag zien zijn de dood en de ondoden, diverse soorten geesten, monsters, skeletten, mummies, heksen, vampieren en soortgelijke metgezellen. Of als je als een piraat, vogelverschrikker, wilde dieren of andere karakters gaat, dan moet je tenminste werkelijk kwaad kijken.

2. Denk aan accessoires!

Vele kostuums zien er het beste uit, wanneer je niet alleen aan  je kleren, je haar en je make-up denkt. Het kiezen van de perfecte accessoires maakt je personage vaak echt authentiek. Sieraden, zoals oorbellen, kettingen, armbanden en ringen kunnen een ideale aanvulling zijn op jouw “Look”, zoals de afbeeldingen op deze pagina en op onze Pinterest-pagina mooi laten zien. Halloween oorbellen moeten geschikt zijn voor je kostuum. Oorbellen of “plug-in’s” in donkere kleuren lijken vet en vastberaden. Grote creolen behoren tot het uiterlijk van de waarzegster, kleine creolen horen bij piraten. En lange oorbellen, zoals bijvoorbeeld de kroonluchters, onderstrepen een meer vrouwelijke lijn.

3. Geef weinig geld uit, wees creatief!

Kant en klare kostuums uit de winkel zijn wellicht het eenvoudigste, maar je kunt gemakkelijk jouw eigen outfits met weinig geld maken . Wees creatief en laat uw ideeën hun vrije loop gaan! Concentreer je op make-up en accessoires. Ik gebruik bijvoorbeeld graagAqua make-up, vooral als uitvalsbasis voor een griezelig witte teint. Deze op waterbasis vervaardigde make-up kun je krijgen in knutsel-, carnavals- of party winkels. Voor grotere gebieden gebruik ik een make-up spons; Ik gebruik penseeltjes voor de details. Afhankelijk van de gewenste look kunt je de make-up met normale make-up, zoals potlood, poeder, Rouge en lippenstift of oogschaduw aanvullen. Pas als je haar volledig gestyled is en je make-up wordt aangebracht, kun je accessoires toevoegen zoals sieraden, een hoed of andere decoratieve elementen.

Happy Halloween!