In deze blog-post presenteren we u de oorbel en oorpiercing trends van het jaar 2019.

Oorbellen- en Ear Piercing Trends 2019 – # 1: Koraal kleur

Oorbellen- en Ear Piercing Trends 2019 – # 1: Koraal kleur

De kleur van het jaar aangekondigd door het Pantone Color Institute zal dit jaar zeker van invloed zijn op de markt voor sieraden, mode en schoonheidsproducten. De kleur van het jaar 2019 wordt “Living Coral” genoemd. Oorbellen die harmoniëren met koraaltinten zijn perfecte vertegenwoordigers van deze trend. Dit kunnen knopjes zijn in rode, oranje of gouden tinten, bijvoorbeeld met robijn, Cubic Zirconia en karaats goud. Of blauwe tinten zoals aquamarijn of saffier en pareloorringen, die ook overeenkomen met de thema’s van de tropen of onder de zee. Studex biedt enkele mooie voorbeelden – of het nu gaat om doordringende nopjes (voor het oorpiercing systeem Studex System75) of als gewone oorbellen (Sensitive by Studex).
Ze zijn verkrijgbaar bij veel partner winkels van Studex.

Oorbellen- en Ear Piercing Trends 2019 – # 2: Ear piercing met karaat goud

Oorbellen- en Ear Piercing Trends 2019 – # 2: Ear piercing met karaats goud

Ear piecing specialisten zien een trend in de richting van karaats goud. Dat betekent dat het voor de consument steeds belangrijker is dat de knopjes van karaats goud zijn gemaakt. Bij het piercen van kinderoren gebruiken sommige juweliers uitsluitend noppen van 14 k (585) of 18 k (750) goud. Karaats goud is vooral populair voor geschenken. Voor oor piercings met Studex System75, kunt u kiezen uit oorbellen in geel goud of gerhodineerd (wit uitziend) geel goud.

Bovendien is de gevestigde trend van het dragen van meerdere oorbellen per oor sterk. Twee tot drie oorbellen per oorlel en nog een of twee in het bovenoor zijn tegenwoordig heel gewoon.

Oorbellen- en Ear Piercing Trends 2019 – #3: Dieren motieven

Oorbellen- en Ear Piercing Trends 2019 – #3: Dieren motieven

Oorbellen met dierenmotieven zijn dit jaar erg populair. Lieveheersbeestjes, vlinders, teddyberen, panda’s, ijsberen, uilen, eenhoorns, flamingo’s of Hello Kitty: niet alleen zijn kinderen dol op deze motieven, ze zijn ook een must voor dierenliefhebbers en natuurliefhebbers.

Voor adressen van Studex partners in uw buurt, stuur ons uw adresgegevens via ons contactformulier.