Vårtips: Gå till frisören
De lente is eindelijk aangebroken! De dagen zijn langer, de zon laat zichzelf zien en het is eindelijk tijd de winter achter ons te laten. Zie jij de lente ook als een mogelijkheid dingen anders aan te pakken, dingen meer positief te zien? In dat geval hebben we een aantal tips voor jou:

1. Naar de kapper
Veranderingen aan ons uiterlijk vallen meteen op. Daarom kan een “lente vernieuwingsprogramma” goed beginnen met en bezoek aan je favoriete haar-stylist. Ons haar is vaak droog na de wintermaanden en schreeuwt om verzorging. Onze haarkleur vraagt ook om verandering bij de komst van lente, bijvoorbeeld in de vorm van highlights. Als je je look sterk wilt aanpassen, wees dan niet bang om gewaagde keuzes te maken bij je nieuwe haar-look. Van lang tot kort, gestijld of krullend haar, het is nu de tijd!

2. Een nieuwe favoriet
Volgende op de lijst is: shoppen! Je doet dit best NA je bezoek aan de haar-stylist, omdat je dan het best uitziet en je ook geweldig voelt. We hebben vaak het meeste success als we “gewoon rondkijken”, niet als we een lang lijstje hebben met dingen die we willen kopen. Tip: bepaal eerst je budget en ga dan gewoon “mee met de flow”, totdat je iets tegenkomt dat je écht aanspreekt. Een nieuwe portemonnee, een fabuleus paar schoenen, een licht jasje voor de zachtere temperaturen of gewoon het juiste topje dat bij het nieuwe seizoen past – bij voorkeur dat ene bijzondere artikel dat misschien wel je favoriet wordt in tegenstelling tot alle andere saaie standaard-items. Accessoires als sjaals, juwelen en handtassen zijn heel stijlvol in de lente. Accessoires zoals sjaals, juwelen en handtassen zijn in dit jaar in alle soorten paars.

Vårtips: Ta äntligen hål i öronen
3. Ten slotte: laat oorgaatjes zetten

Een kleine verandering met veel effect: als je tot noch toe geen oorgaatjes had, dan is oorgaatjes zetten een hele simpele manier om je look te veranderen. Oorringen of oorstekers kunnen je individuele look perfect aanvullen. Als je al oorgaatjes hebt kunnen nieuwe oorbellen je huidige look misschien meer laten opvallen. Wat heel populair is, bijvoorbeeld, zijn twee oorgaatjes in de oorlel en nog een gaatje in het boven-oor (helix). Nog twee tips:

  • Je kunt oorgaatjes laten zetten bij juweliers, apotheken, drogisterijen of schoonheid-salons. Je voelt het nauwelijks met System75™. Vraag adressen aan van Studex partners nabij jou die gebruik maken van dit geavanceerde oorgaatjes-systeem met steriele behuizingen.
  • Laat oorgaatjes zetten NA je afspraak bij de kapper om te voorkomen dat je haar-stylist(e) je oren aanraakt. Lees onze verzorgingstips om het geneesproces te versnellen (6 tot 12 weken).
Vårtips: Suget efter god och nyttig mat
4. Een nood aan gezond eten
Als de zon tevoorschijn komt en temperaturen komen boven het vriespunt uit, snakt ons lichaam naar vitaminen. Vind je niet dat je in de lente meer behoefte hebt aan salades, rauwe groeten, yoghurt en andere gezonde producten dan in de winter? Neem hier deze tijd van het jaar je voordeel uit. Niet met radicale lente-dieeten, maar met zorgzame en gezonde veranderingen in de manier waarop je eet. Niet met onrealistische afslank-doelen, maar met fatsoenlijke voeding zoals het combineren van gezonde producten. Naast het feit dat je een aantal winter-kilootjes kan verliezen, zul je heel goed beginnen voelen. Lente koorts, vaarwel! Je kunt recepten online vinden of in boeken en magazines. Vergeet niet veel te drinken, zoals water of ongezoete kruiden, of rooibos thee.

5. Zo fit als een hoentje
Je hebt niet alleen gezonde voeding nodig om je fit te worden, sporten is net zo belangrijk. Velen gaan joggen maar het kan ook een andere sport zijn die je actief houdt. Het is belangrijk dat je regelmatig sport. Als het deel uitmaakt van je routine, zoals om de dag 30 minuten joggen, stel je je er geen vragen meer bij. Probeer het gewoon 4 weken non-stop, geen smoesjes. Hierna heb je het ergste gehad. Het wordt zelfs een natuurlijk onderdeel van je dagelijkse leven. Inspiratie kun je opdoen aan de hand van bijvoorbeeld een fitness-magazine of een boek dat je meer tips geeft.

6. Kleine geschenken voor de ziel
Vergeet niet om iets voor jezelf te doen zo af en toe. Lees wat boeken die je naar “the next level” brengen. Voor degenen die lezen over positive thinking zijn veel gemotiveerder wat betreft het structureren van hun leven op een zinvolle manier dan degenen die op Twitter klagen over iemand die hen “ge-unfollowed” heeft. Omring je met mensen die dezelfde positieve “je kan het”-instelling hebben in plaats van met mensen die zich altijd als slachtoffers opstellen. Doe wat aardigs voor anderen, zonder iets terug te verwachten omdat je zelf veel energie kan halen hieruit. Geef jezelf een mooi lenteboeket en zet ze op de ontbijttafel. Wees creatief!

Vårtips: Enjoy spring colors, new accessories, healthy food, working out...