Wedstrijd: De Kleine Zeemeermin

Elk meisje herinnert zich ongetwijfeld het ontroerende verhaal van de kleine zeemeermin die samen met haar vriendjes waanzinnige avonturen meemaakt in de diepe oceaan. Met deze promo willen we de volgende generatie attent maken op het grote belang van de oceaan voor onze planeet.

Wedstrijd: De Kleine Zeemeermin
Onze wedstrijd De Kleine Zeemeermin® zal 8 weken duren, van 12/07 tot 01/09 2021. Knutsel een mooie, kleurrijke zeemeerminnenkroon, tover jezelf om tot een kleine zeemeermin en maak een foto! Maak je liever een mooie tekening over zeemeerminnen? Dat mag ook! Stuur je foto of tekening door en win het volgende prijzenpakket*:

 • 3 paar huidvriendelijke oorbellen uit de STUDEX Sensitive for
  Kids (Tiny Tips) en Sensitive collecties
 • 1 STUDEX schatkistje om oorbellen in op te bergen
 • 1 tasje met waskrijstjes
 • 1 zwemband
 • 1 vel STUDEX  glitter tattoos
 • 1 knutselblad om je eigen zeemeerminnenkroon te maken
 • 1 leuk spelletje
 • 1 betoverend weekoverzicht voor de start van het nieuwe schooljaar

 

Hoe meedoen?

Stuur ons tijdens de promoperiode (12/07 – 01/09) je tekening of je foto met je zeemeerminnenkroon samen met het
toestemmingsformulier
(file formats: .jpg, .png, .pdf):

 • via mail naar: marketing@studex.be , onderwerp: De Kleine Zeemeermin
 • of per post naar:
  Studex Benelux
  “De Kleine Zeemeermin”
  Dinselstraat 2 bus 1
  B-3600 Genk

Daarnaast mag je je foto ook posten op sociale media met de hashtag #DeKleineZeemeermin.

Elke week bekijken we alle inzendingen en kiezen we een winnaar. Winnaars worden telkens via mail verwittigd en krijgen een leuk prijzenpakket opgestuurd op het adres dat ze opgegeven hebben. (Als je je inzending per post instuurt, mag je niet vergeten om je e-mailadres te vermelden)

Wedstrijd: De Kleine Zeemeermin

Algemene voorwaarden

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Studex Benelux, Dinselstraat 2 bus 1, B-3600 Genk. Deze wedstrijd beperkt zich tot deelnemers uit België en Nederland.

Iedereen die een foto of tekening instuurt (die voldoet aan bovengenoemde vereisten) samen met het toestemmingsformulier tijdens de promotieperiode van 12-07 tot 01-09 neemt deel aan de wedstrijd. Deelnemers jonger dan 16 jaar hebben de geschreven toestemming nodig van een ouder of voogd.

In je toestemmingsformulier bevestig je dat je de auteursrechthebbende ben van de afbeelding(en) die je verzendt. Voor foto’s van kinderen moet de ouder of voogd dit doen. Voor foto’s met meerdere personen, is één toestemmingsformulier per persoon vereist. Inzendingen zonder toestemmingsformulier of waarvan het toestemmingsformulier niet volledig werd ingevuld, kunnen we niet accepteren.

Om je kansen te vergroten, mag je meerdere foto’s insturen tijdens de promoperiode. Dezelfde foto meermaals insturen heeft geen zin en vergroot je kans om te winnen niet.

De deadline voor alle inzendingen (e-mails en brieven) is 31 augustus 2021 (datum van e-mail of postdatum).

In het toestemmingsformulier geef je ons ook de toestemming om je adres te gebruiken voor het versturen van het prijzenpakket. Het wordt niet gebruikt voor reclamedoeleinden en wordt niet gedeeld met derden. (behalve voor het verzenden van het pakket)

Indien je je inzending per e-mail stuurt of ons je e-mailadres doorgeeft per post, ga je er ook mee akkoord dat we dit e-mailadres mogen gebruiken om je te contacteren.

Door het ondertekenen van het toestemmingsformulier verleen je STUDEX het onbeperkte, wereldwijde, eeuwigdurende, niet-exclusieve recht om jouw afbeelding(en) te gebruiken in STUDEX-media, zoals websites en sociale media (bijvoorbeeld Facebook, Twitter, lnstagram, Pinterest of brochures). Je gaat er ook mee akkoord dat jouw naam in geanonimiseerde vorm kan worden gepubliceerd (bv. “Lieze P.”) en/of dat de naam en leeftijd van je kind in geanonimiseerde vorm kan worden gepubliceerd (bv. “Hannah W., 6”).

STUDEX beslist zelf welke beelden gepubliceerd worden. STUDEX is ook niet verplicht om originele tekeningen terug te sturen.

In totaal geven we maximum 8 prijzen weg (1 prijzenpakket per week). *Zolang de voorraad strekt.

Naast de algemene voorwaarden, vind je hier de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid voor bescherming van de privacy en gegevensbescherming voor deze website.

Veel succes!
Het STUDEX® team

Vind een Studex® partner in je buurt

…via onze contactpagina.

Winnaars van de schilder- en fotowedstrijden van 2019 …

…vindt u hier.