Speciale geschenk-ideeën: oorbellen karaat-gouden oorbellen
Komt dit je bekend voor? Kerst staat voor de deur maar je bent nog steeds op zoek naar een paar leuke geschenk-ideeën voor diegenen waar je van houdt, je vriend of vriendin, je kinderen, kleinkinderen of peetkinderen? Last-minute cadeautjes zijn meestal niet de cadeaus die we met plezier geven. Idealiter zou een leuk cadeau iemand blij moeten maken en wordt het nooit meer vergeten. Het hoeft niet veel te kosten, het moet echt iets bijzonders zijn.

Wat dacht je van een cadeaubon voor oorgaatjes te zetten met echt gouden oorbellen? Dit is waarschijnlijk een van de leukste geschenkideeën die je kunt vinden voor iemand die heel graag eindelijk oorbellen zou willen dragen. En voor mensen die al oorbellen dragen kan zo’n cadeaubon evenzeer gewaardeerd worden omdat het ook gebruikt kan worden om extra oorgaatjes te laten zetten — momenteel een heel populaire trend. Echt gouden oorbellen zijn niet alleen een heel speciaal geschenk, ze zullen een heel dierbare herinnering zijn met een blijvende waarde.

Geweldig voor kleine budgetten

Diegenen die “prijzig” denken als ze “echt-goud” lezen zullen heel blij zijn om te horen dat echt gouden oorbellen tegen zeer redelijke prijzen beschikbaar zijn in Studex partner-winkels. De meeste 14 karaat gouden (585) oorbellen kosten tussen de 49 en 69 Euro per paar, afhankelijk van het model dat je kiest. 18 karaat gouden (750) oorbellen kosten tussen de 55 en 79 Euro per paarHet zetten van oorgaatjes is gratis bij aanschaf van Studex oorbellen. Een heel goede deal voor iemand die niet te veel geld wil uitgeven.

Geelgoud of witgoud

Speciale geschenk-ideeën: Eerste oorbellen gemaakt van echt goud
Als men “gouden juwelen” hoort, denken velen automatisch aan de geel-gouden kleur. Onze echt gouden oorbellen zijn echter niet alleen beschikbaar in een geel-gouden kleur maar ook in wit-goud, een kleur die enigszins lijkt op zilver of chirurgisch staal.
De Studex echt gouden collectie van schietoorbellen voor het geruisloze Studex System75™ bijvoorbeeld, biedt oorbellen met parels, zirconia, kristallen of diamanten in kroonzetting of daisy vorm gemaakt van 14 karaats of 18 karaats geelgoud of witgoud.
In de winkel kun jij of degene die je de geschenkbon heeft gegeven een paar echt gouden oorbellen uitkiezen uit het assortiment van de lokale Studex partner.

Waarom echt goud ideaal is voor oorgaatjes te laten zetten

Alle Studex oorbellen zijn geschikt om gaatjes te laten zetten, ongeacht of ze gemaakt zijn van echt goud, titanium of chirurgisch roestvrij staal. Dat komt omdat alle Studex oorbellen en oorringen hypo-allergeen, huid-vriendelijk en nikkelafgiftevrij zijn. Ze voldoen aan de standaard van de Europese Unie en de FDA regulaties (Food & Drug Administration)

Toch zijn echt gouden oorbellen iets heel speciaals omdat goud simpelweg een ander uiterlijk heeft dan de minder emotionele materialen als titanium of chirurgisch roestvrij staal. Goud is stijlvol en exclusief. Het kan een symbool zijn van liefde, welvaart of macht. Het roept een heel scala aan positieve associaties op waar we alleen maar voor kunnen hopen als we een geschenk geven. De eerste oorbellen gemaakt van echt goud zijn vaak de eerste stap in de wondere wereld van de kostbare sieraden. Daarom raden wij echt goud aan, vooral als de oorbellen een geschenk zijn.

Speciale geschenk-ideeën: Vraag uw Studex partner naar de cadeaubon

Haal de cadeaubon nu!

Klinkt het als een goed idee? Neem dan nu actie en zorg ervoor dat je de feestdagen een beetje opfleurt met een geweldig cadeau!
Hier gaan we:

  1. Vul uw gegevens in onderstaand contactformulier en ontvang van ons locaties van Studex partners in uw buurt waar de cadeaubonnen beschikbaar zijn. Gelieve uw postcode in te vullen in het vakje: “uw bericht”.
  2. Kies een Studex partner uit de lijst van partners die wij u hebben gemaild.
  3. Koop een cadeaubon bij die partner. Dit kan ook een bon van de Studex partner zelf zijn. U kunt dan gelijktijdig een afspraak maken voor het zetten van de oorgaatjes met echt gouden oorbellen.
  4. uw Studex partner zal tijdens de afspraak om de bon vragen zodat u een paar echt gouden oorbellen mag uitkiezen. De specialist zal dan uitleggen hoe het oorgaatjes zetten werkt, eventueel uw vragen beantwoorden en vervolgens uw oren professioneel piercen met het moderne en zachte Studex System75™ en ten slotte tips geven voor de verzorging.

Fijne feestdagen van,
uw Studex team

Contactformulier om een Studex partner te vinden in uw buurt

[contact-form-7 404 "Not Found"]