Stralende oorbellen voor een schitterende herfst: Het kan zomaar tijd zijn voor nieuwe oorgaatjes of ga shoppen voor oorbellen
De herfst is kleurrijk. De herfst is gezellig. De herfst is een en al plezier! Het is tijd om onze herfstkleding weer boven te halen en te genieten van de mooie natuur en heerlijk eten. Mocht je de zomer al missen of bang zijn voor de grijze dagen in November: hier onze lijst van “15 dingen waar wij van houden in de herfst”. Nieuwe oorbellen staan hoog op ons lijstje…

Laat je oren stralen met nieuwe oorbellen

Wij vinden het heerlijk oorbellen te dragen in de herfst omdat ze de gelegenheid bieden om een beetje sprankeling toe te voegen aan een regenachtige dag. Het zijn geweldige accessoires om de kleuren van de laatste herfst-mode aan te vullen. Geel-gouden of neon-oranje oorbellen zijn bijvoorbeeld goed te combineren met gezellige en comfortabele truien of sjaals in herfstkleuren. Of je nu een of meerdere nieuwe oorgaatjes willen laten zetten of gaat shoppen voor nieuwe oorbellen, het zijn een van de kleine dingen die zeker het verschil maken.

Tip: Als je al een tijdje geen oorbellen meer hebt gedragen of je oren koud worden en je huid snel uitdroogt, gebruik dan een gel zoals de Studex After Piercing Lotion of Studex Ear Care Gel, om je oorbellen te reinigen en de huid van je oren te hydrateren. Dit zal het ook makkelijker maken om oorbellen in te doen.

Omarm de herfstmode

Stralende oorbellen voor een schitterende herfst: Geniet van een wandeling en de prachtige, gekleurde bladeren in de natuur
Eindelijk kunnen we weer laarzen aantrekken, shirts met lange mouwen of jassen en sjaals dragen. De herfst biedt zoveel meer variatie in stijlen – van de gelaagde look tot nep-bont. Voor mij begint de herfst pas als ik merk dat ik weer sokken of leggings ga dragen – niet op een vaste dag. Vaarwel sandalen, tot in de lente!

Ga het huis uit

De herfst is de beste tijd van het jaar om van de natuur en haar mooie kleuren te genieten. Ga met een vriend of vriendin wandelen of ga extra lang wandelen met de hond. Het doet je echt goed en werkt heel ontspannend. Mijn beste vriendin en ik spreken minimaal een keer per week af om te gaan wandelen, weer of geen weer. Als ik dan smoesjes probeer te verzinnen om een keer niet te gaan, zegt altijd: “Er bestaat geen slecht weer, alleen foute kleding”. Verzamel bladeren, maak er een grote hoop van en laat je erin vallen, dat je nu geen kind meer bent wil niet zeggen dat je het nu niet meer mag doen. Wees onnozel, lag hard en laat iemand anders lachen.

Fonkelende oorbellen voor een schitterende herfst: Geniet van heerlijke gerechten zoals deze pompoensoep

En als je dan weer thuis bent, maak het dan lekker gezellig

Heb je ooit zelf een pompoen uitgehold? Het is hard werken, maar het resultaat mag er zijn. Decoreer je huis. Maak heerlijk eten. Ik hou erg van pompoen in de herfst – pasta met pompoen en Parmezaanse kaas… Deze soep is een pompoensoep, heerlijk! Mijn favoriete drankje in het koude seizoen is warme chocolademelk. Mijn favoriete plekje is de bank met een goed boek, een fijn haardvuur op de achtergrond en een paar brandende kaarsen, onder mijn comfy dekentje ingeschoven met de geur van een pas gebakken taart in de kamer. Nodig je vrienden uit en maak een kampvuur in de achtertuin. Grill marshmallows of organiseer eens een film- of spelavond.

Een fantastische herfst toegewenst!

Hier is onze lijst van 15 kleine dingen die we leuke vinden aan de herfst. Deel deze gerust met vrienden!
Bekijk ook een onze collectie van piercing-oorbellen voor Studex® System75™ om je herfst-favorieten te ontdekken.

Sparkling Earrings For A Beautiful Fall — And 14 Other Little Things We Love About This Season