Eenhoorn trend: Eenhoorn en sterrenstof oorbellen
Waar je ook kijkt, je kunt de eenhoorn-gekte niet vermijden. Ondanks dat de eenhoorn-trend niet nieuw is, blijft ie op deze manier aanhouden: het lijkt er op dat er niets bestaat dat niet ook in eenhoorn-variant beschikbaar is. Of het nu om tassen, kleding, smartphone-covers, cosmetica, levensmiddelen en drankjes gaat – producten met eenhoorn-motief zijn bij consumenten in trek. Natuurlijk geldt dat ook voor sierraden.

Studex, wereldwijd leidende fabrikant van oorgaatjes-systemen en huidvriendelijke juwelen, heeft op de eenhoorn-trend gereageerd en biedt via haar partner-vakwinkels anti-allergische oorbellen met eenhoorn-motief zowel als steker voor de eerste oorgaatjes met Studex® System75™ als ook als sierraad voor achteraf in de collectie Senstive by Studex aan. Deze worden vaak als combinatie van meerdere oorbellen per oor gedragen, waarbij eenhoorns graag glinsterende sterren-oorbelletjes begeleid worden. Sterrenstof hoort nu eenmaal bij de eenhoorn.

Eenhoorn-trend: waarom zijn eenhoorns zo geliefd?

Veel mensen houden vaan eenhoorns, omdat ze zich kunnen identificeren met de betekenis van de achterliggende fabel. Leeftijd speelt hierbij geen rol, eenhoorns zijn een lifestyle-thema. Voor sommigen gaat er bij de eenhoorn-trend om dat je kan laten zien dat je iets speciaals, unieks bent. Ze willen fonkelen en stralen. Voor anderen is ontsnapping een motief, namelijk het ontsnappen van de echte wereld en het zich terugtrekken in een denkbeeldige wereld. Nog anderen willen hun zoals in hun kindertijd weer geloven in wonderen en magie.

Voor kleine en grote eenhoorn fans

Eenhoorn en ster-oorknopjes zijn nog steeds in de mode voor het jaar 2018, omdat een einde aan de trend van de eenhoorn nog niet in zicht is. Daarom: laat de wereld een beetje sprankelen waar je ook gaat. Eenhoorn oorbellen zijn een prachtig klein geschenk – voor uzelf of uw geliefde. Omdat je nooit volgroeid bent.

In bovenstaande foto te zien (v.l.n.r.): 1. Eenhoorn, 5,5 mm; 2./3. Glitter-ster, 6,5 mm, 2. wit, 3. wit, verguld, ook in het rood; 4. Cubic Zirkonia, 5 mm, geslepen ster, rose, kroon, ook in wit en/ of verguld (Sensitive); 5. Fireball kristal, 4,5 mm, ook in kristal, rosé, aquamarijn, tanzaniet, Capri-blauw in 6 of 8 mm (Sensitive); 6. April-kristal, 2/3 mm, ronde vorm, ook verguld; 7. Cubic Zirkonia, 2/3/4 mm, kroon, verguld. 1.-7. Materiaal: chirurgisch staal, gedeeltelijk verguld, 6./7. ook in 14 of 18 Karat geel-goud, ook wit gerhodineerd.

Wie graag adressen van Studex-partners in zijn buurt heeft, kan contact met ons opnemen.