Brooklyn en Victoria Beckham, foto: © Landmark/PR Photos
Zoals The Sun eerder al schreef hebben Victoria en David Beckham hun 15-jaar oude zoon Brooklyn vorig weekend meegenomen naar Claire’s in het Westfield winkelcentrum in London om voor het eerst oorgaatjes te laten zetten. Brooklyn’s jongste broer Cruz (9) ging ook mee.

De appel valt niet ver van de boom

De moeder van Brooklyn, Victoria (40), is een echt stijlicoon. De ex Spice Girl en model is een succesvolle mode-ontwerper en heeft tegelijkertijd haar eigen mode-label opgebouwd. Blijkbaar draagt ze, zoals zovele meisjes, oorbellen sinds ze een klein meisje was, zoals te zien valt op deze schattige foto die ze deelde op Twitter:

En de vader van Brooklyn, David (39), een voormalig Engelse voetbalster, is ook een mode-icoon en draagt regelmatig oorbellen in beide oren. Het linkeroor van Brooklyn is gepiercet door de manager van de winkel, Joe Parker, bij Claire’s in Westfield, in een Studex partner winkel. Toen hij door The Sun geïnterviewd werd, gaf hij toe dat dit niet zomaar een gaatje zetten voor hem was.“Brooklyn was cool, maar ik was zo nerveus, ik dacht, ‘dit mag absoluut niet mis gaan’”. The Beckham ouders betaalden £45 (ongeveer €57) voor de oorbel, waarbij de service inbegrepen was en — omdat Studex oorbellen altijd in paren verkoopt — een extra oorbel als back-up. In deze winkel was deze prijs aan de hogere kant van de collectie. “Ze kozen voor de duurste oorbellen, maar Victoria vertelde hem dat hij een maat kleiner moest nemen omdat het dan niet té bling-bling was,” zei Parker.

Hoe cool is dat?

Sommige tieners moeten hun ouders smeken om hun heerste oorgaatjes. Maar de Beckhams maken van oorgaatjes zetten een familie-uitje. Ze waren voor ongeveer 30 minuten in de winkel, waar het piercen plaatsvond in een ruimte achterin de zaak en ze vertrokken weer via de achterdeur. Het was een mooi gezin, zoals onze Studex partner zei. Natuurlijk werd het feit dat Brooklyn een nieuwe oorbel had veel gedeeld op social media. De tiener, die net een 1-jarig contract heeft getekend bij Arsenal (onder de 16 jaar) en begin dit jaar op de cover stond van Man About Town heeft al een groot aantal fans. En voor sommigen is hij nu nog schattiger met zijn nieuwe oorbel, zoals deze Tweet duidelijk laat zien: